Uporabniški račun

Prijava


Še nimate računa?

Še niste nakupovali v Adriaprofix spletni trgovini? Ustvarite račun in nakupujte hitreje.

Registracija

Blagovne znamke

Dewalt

Milijoni profesionalcev znova iz znova izbirajo DEWALT. Od bogate zgodovine in dokazane uspešnosti do osredotočenosti na inovacije in tehnologijo. Od leta 1922 do danes DEWALT še naprej oblikuje in optimizira profesionalne rešitve na delovišču - orodja, dodatke in servis - da zagotovi absolutno zaupanje v najtežjih pogojih. Od tehnologije, ki se uporablja pri raziskovanju vesolja in zračnih plovilih, do vključevanja tehnologije bluetooth v izdelke, DEWALT ostaja v ospredju inovacij v svetu profesionalnega orodja.
To je DEWALT. To je GUARANTEED TOUGH.

www.dewalt.com

Black & Decker

Od leta 1910 BLACK+DECKER® postavlja standarde za inovacije in oblikovanje električnega orodja, orodja za urejanje okolice in izdelkov za dom. Izumitelj prvega prenosnega električnega vrtalnika s pištolskim ročajem in sprožilnim stikalom, BLACK+DECKER, se je iz majhne strojne delavnice v Baltimoru v Marylandu razvil v svetovnega proizvajalca s široko paleto izdelkov.
Inovacije, ki trajajo več kot stoletje in olajšanje gospodinjskih opravil je znamki prislužilo sloves orodij Easy by Design.

www.blackanddecker.com

Stanley

Od leta 1843 so orodja STANLEY® ob boku in v rokah profesionalcev, ki znajo bolje. Tisti, ki na vsak projekt, vsako prenovo, vsako popravilo gledajo kot na priložnost za gradnjo dediščine. Navsezadnje je merilo profesionalca delo, ki ga pustijo za sabo. Trdno. Zaupanja vredno. Preizkušeno in resnično. Tisti, ki si postavljajo višje standarde, verjamejo, da bodo STANLEY orodja in merilni trakovi po meri profesionalcev. The Measure of a Pro.

www.stanleytools.com

Proline

Delo je tako dobro in učinkovito kot orodja, ki jih imate na voljo – Proline je zadnjih 26 let na podlagi tega prepričanja zgradil najbolj prepoznavno in cenjeno znamko ročnega orodja na področju osrednje Evrope. Zanesljiva in popolna ponudba ročnega orodja – 
Orodja s karakterjem.

www.proline-tools.com.pl

Lahti PRO

Pri delu je najbolj pomemben občutek varnosti in udobja. LAHTI PRO se odlično počuti v vsakem delu, saj takšna je ta znamka in njena ponudba – varna in popolnoma prilagojena določeni nalogi.
Varno in udobno.

www.lahtipro.pl

Tryton

Blagovna znamka TRYTON ponuja električna orodja, ki jih bodo cenili profesionalci in zahtevni amaterji. Orodja omogočajo hitro in priročno opravljanje gospodinjskih in obrtniških del. Ponujajo zanesljivost saj so tudi pri intenzivnih nalogah trdna in enostavna za uporabo. Tryton  - za preprosto delo.

www.tryton-tools.pl

CAT®

Caterpillar® je že več kot stoletje pionir v gradbeništvu, rudarstvu in tehnologiji in je uvrščen med 100 najboljših svetovnih blagovnih znamk. Visoki standardi in integriteta podjetja so njegova najdragocenejša lastnina zato licenčni program zajema skrbno nadzorovano in izbrano paleto ročnih orodij in izdelkov za aktivni življenjski slog. Robustna, trpežna in ergonomsko oblikovana linija orodij tako profesionalcem kot zasebnim uporabnikom omogoča visoko učinkovito delo. Luči in svetilke izdelane z vrhunsko tehnologijo izpolnjujejo najvišje profesionalne standarde. Torbe, delovna oblačila in ure zasnovane so za maksimalno moč in vzdržljivost za delo v najtežjih pogojih. Let's do the work!

www.caterpillar.com

Lavor

Od leta 1975 LAVOR je eden vodilnih igralcev v svetovni industriji čiščenja. Specializirani so za proizvodnjo visokotlačnih čistilnikov s toplo in hladno vodo, sesalnikov in naprav za nego tal. Zahvaljujoč znanju in izkušnjam, pridobljenim v več kot petinštiridesetih letih delovanja, so izdelki Lavor med najbolj zanesljivimi  vzdržljivimi in visoko zmogljivimi, ponudba pa ustreza potrebam od domače do profesionalne uporabe. Strokovno znanje, izkušnje in želja po inovacijah je tisto, zaradi česar so izdelki Lavor preprosto močnejši.
Simply stronger!

www.lavor.com

Senco

Kot pionir v rešitvah za pritrjevanje od leta 1951, SENCO orodje in material pomaga že generacijam profesionalcev po svetu.Ponuja široko paleto pnevmatskih, električnih, plinskih in akumulatorskih orodij ter materialov in pribora. Vključuje poznan Senco DuraSpin za magacinirane vijake in edinstven sistem Fusion za žeblje in iglice.
SENCO prispeva h produktivnosti in spreminja način gradnje.

www.senco.eu