Uporabniški račun

Prijava


Še nimate računa?

Še niste nakupovali v Adriaprofix spletni trgovini? Ustvarite račun in nakupujte hitreje.

Registracija

Splošne informacije

O nas

O nas

Podjetje ADRIA PROFIX se ponaša z več kot 40 –letno zgodovino uspešnega trženja blagovnih znamk mednarodne korporacije Black&Decker, kasneje, po združitvi s Stanley-em, preimenovano v SBD (StanleyBlack&Decker). Poslujemo na področju Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter ostalih držav Adria regije. V obdobju nenehne rasti in razvoja je podjetje vzpostavilo mrežo pogodbenih servisnih centrov na celotnem tržišču s hitrim odzivom in kvalitetnimi popravili ter oskrbo z rezervnimi deli. To je omogočilo utrditev pozicije blagovnih znamk: DeWalt, STANLEY in BLACK+DECKER na tržiščih, ki jih pokrivamo.

V letu 2019 smo razširili prodajni program s kvalitetnimi proizvodi renomiranega poljskega  proizvajalca PROFIX na področje ročnega orodja in pribora linije PROLINE ter visokokvalitetne linije zaščitnih oblek in zaščitne opreme LAHTI PRO. Ti dve blagovni znamki predstavljata novost na trgih ADRIA PROFIX.

Že v tem trenutku razmišljamo še o nadaljnji širitvi in dopolnjevanju ponudbe z novimi izdelki in prodajnimi programi renomiranih znamk s ciljem zadovoljevanja vseh potreb kupcev, ki jih ADRIA PROFIX oskrbuje. Prepričani smo, da bo podjetje ADRIA PROFIX s tako razširjeno ponudbo še bolje zadovoljevalo svoje kupce v široko razvejani prodajni mreži na več kot 700 prodajnih mestih na celotnem tržišču.

 

Adriaprofix brands