Uporabniški račun

Prijava


Še nimate računa?

Še niste nakupovali v Adriaprofix spletni trgovini? Ustvarite račun in nakupujte hitreje.

Registracija

Nakupovanje

Dostava in načini plačila

Dostava in načini plačila

DOSTAVA

Spletna trgovina www.adriaprofix.si v dogovorjenem roku blago pripravi in odpošlje s priloženim originalnim računom. Na računu bo definiran strošek dobave. V kolikor kupec naroči blago, ki presega vrednost 40,00 EUR, je oproščen stroškov dostave. Spletna trgovina o odposlani pošiljki po elektronski pošti obvesti kupca. ADRIA PROFIX d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi nastala zaradi daljših dobavnih rokov ali zaradi nedobave artiklov, ki jih  ADRIA PROFIX d.o.o. nima na zalogi v lastnem skladišču, razen v kolikor bi jo podjetje  ADRIA PROFIX d.o.o. ali oseba, za katero je podjetje odgovorno, povzročilo namenoma ali iz malomarnosti.

DOBAVNI ROK

Naročila, ki bodo prejeta med delovnimi dnevi do 13. ure, bodo praviloma obdelana in odpremljena še isti dan oz. najkasneje v petih delovnih dneh. Dostava se izvrši na naslov kupca, naveden ob prijavi ali naročilu. Končna dobava je odvisna od ponudnika poštnih storitev – običajno en do dva delovna dneva po oddaji naročila. V primeru, da blaga, ki ga je kupec naročil, ni na zalogi, se prodajalec s kupcem dogovori o dobavnem roku. Ob prejemu dostavljenega blaga boste prejeli tudi originalni račun z vsemi podatki in v skladu s pogoji prodaje, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila. Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodovanje embalaže. Naročnik naj prejeto blago pregleda takoj in ob morebitnih poškodbah takoj kontaktira ponudnika poštnih storitev, ki skupaj z naročnikom sestavi zapisnik o poškodbi pošiljke. Dostavlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije d.o.o. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. Stroški dostave pri nakupih do skupne vrednosti 40 € se obračunajo naslovniku v vrednosti 4.88 €. Za nakupe v skupni vrednosti nad 40 € pa stroške dostave v celoti krije spletna trgovina www.adriaprofix.si. Stroške pakiranja in embalaže krije spletna trgovina.

NAČINI PLAČILA

Spletna trgovina www.adriaprofix.si nudi naslednje možnosti načina plačila:

  • Predhodno plačilo računa po predračunu/ponudbi (rok za plačilo je 3 dni po prejemu ponudbe, po preteku treh dni se ponudba smatra kot brezpredmetna)
  • Po povzetju – plačilo kupnine kurirju ob dostavi ali ob osebnem prevzemu
  • Plačilo z kartico