Uporabniški račun

Prijava


Še nimate računa?

Še niste nakupovali v Adriaprofix spletni trgovini? Ustvarite račun in nakupujte hitreje.

Registracija

Splošne informacije

POGOJI POSLOVANJA – SPLETNA TRGOVINA  ADRIA PROFIX d.o.o.

POGOJI POSLOVANJA – SPLETNA TRGOVINA  ADRIA PROFIX d.o.o.

ADRIA PROFIX d.o.o.
Cesta dr. Jožeta Pučnika 10
1290 Grosuplje
Slovenija

Matična številka: 8463719000
Identifikacijska številka za DDV: SI 16911954
TRR: SI56 0400 1004 9735 381 , odprt pri NOVA KBM

KONTAKTI

T: 01/78 66 573
E: trgovina@adriaprofix.eu

 

PRODAJNI POGOJI

V spletno trgovino ADRIA PROFIX d.o.o. se kupec lahko registrira, ob tem pridobi uporabniško ime ter geslo, ki si ga izbere sam. Nakup je možen brez registracije, tako gost kot registriran član pridobita pravico do nakupa v spletni trgovini  ADRIA PROFIX d.o.o. Ponudnik si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine  ADRIA PROFIX d.o.o., pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med  ADRIA PROFIX d.o.o. in kupcem. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Splošni pogoji poslovanja so na vpogled tudi na prevzemnem mestu ADRIA PROFIX d.o.o., Cesta dr. Jožeta Pučnika 10, 1290 Grosuplje.

Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajo se podatki posredovani ob registraciji in oddaji naročila. Fizična oseba je izključno tisti registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti.

Vse cene vključujejo DDV. Objavljene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku oddaje naročila, razen v primeru napake pri ceni. Kljub nenehnemu preverjanju pravilnosti objavljenih podatkov, se namreč lahko zgodi, da je objavljena cena ali zaloga napačna. O morebitni napaki bomo kupca nemudoma obvestili (po elektronski pošti ali telefonu) in poizkušali najti rešitev v obojestransko zadovoljstvo.

Fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

NAROČANJE

Kupoprodajna pogodba med  ADRIA PROFIX d.o.o., in kupcem je v spletni trgovini sklenjena v trenutku, ko ADRIA PROFIX kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o statusu njegovega naročila (z naslovom: Vaše naročilo #številka_naročila (opravljeno). Vsa naročila so zabeležena na sedežu podjetja  ADRIA PROFIX d.o.o.. Rok veljavnosti ponudbe je 3 dni od oddaje naročila.

NAVODILA ZA ODDAJO NAROČILA

Po oddaji naročila kupec na svoj elektronski naslov prejme obvestilo o prejetem naročilu, v katerem je opis naročila, količina in znesek. O spremembi naročila mora kupec obvestiti spletno trgovino na elektronski naslov trgovina@adriaprofix.eu

- Izberite izdelek in kliknite gumb "V košarico" - V prvem koraku pregledate vaš izbor artiklov (v kolikor kateregakoli ne želite, kliknite na "Brisanje" in ga tako odstranite iz košarice). V kolikor želite dodati artikel, kliknite gumb "Nadaljujte z nakupi" in ponovite korake opisane do sedaj. Za nadaljevanje kliknite "Zaključi nakup". Odpre se okno "Blagajna", kamor vnesete vse potrebne podatke. Lahko izbirate, ali se prijavite kot gost ali pa se registrirate in ustvarite uporabniški račun. Med koraki se pomikate z gumbom "Naprej". V naslednjih korakih vnesete podatke računa, naslov za dostavo, izberete način dostave in način plačila. Vnos v poljih, označenih z *, je obvezen. - V zadnjem koraku preverite vse svoje podatke in naročene artikle, popravki so možni z vrnitvijo na prejšnje korake (na prejšnje strani se premaknete z izborom klasične tipke za povratek po spletnih straneh). V kolikor so vsi podatki točni zaključite svoje naročilo s klikom na gumb "Zaključi naročilo". - Obvestilo o naročilu prek spletne strani prejmete na vaš elektronski naslov. Vse popravke ali stornacije posredujte na naslov trgovina@adriaprofix.eu

Naročilo je v elektronski obliki shranjeno na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu v kolikor je uporabnik registriran in se hrani za čas/rok, potreben za hrambo tovrstnih listin skladno z veljavno zakonodajo in računovodskimi standardi.

POTRDITEV NAROČILA

Po sprejemu naročila gredo le ta v obdelavo isti oziroma najkasneje naslednji delovni dan. Spletna trgovina www.adriaprofix.si naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Spletna trgovina www. adriaprofix.si lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanje točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko, ki je bila oddana s prijavo.

DOSTAVA

Spletna trgovina www.adriaprofix.si v dogovorjenem roku blago pripravi in odpošlje s priloženim originalnim računom. Na računu bo definiran strošek dobave. V kolikor kupec naroči blago, ki presega vrednost 40,00 EUR, je oproščen stroškov dostave. Spletna trgovina o odposlani pošiljki po elektronski pošti obvesti kupca. ADRIA PROFIX d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi nastala zaradi daljših dobavnih rokov ali zaradi nedobave artiklov, ki jih  ADRIA PROFIX d.o.o. nima na zalogi v lastnem skladišču, razen v kolikor bi jo podjetje  ADRIA PROFIX d.o.o. ali oseba, za katero je podjetje odgovorno, povzročilo namenoma ali iz malomarnosti.

DOBAVNI ROK

Naročila, ki bodo prejeta med delovnimi dnevi do 13. ure, bodo praviloma obdelana in odpremljena še isti dan oz. najkasneje v petih delovnih dneh. Dostava se izvrši na naslov kupca, naveden ob prijavi ali naročilu. Končna dobava je odvisna od ponudnika poštnih storitev – običajno en do dva delovna dneva po oddaji naročila. V primeru, da blaga, ki ga je kupec naročil, ni na zalogi, se prodajalec s kupcem dogovori o dobavnem roku. Ob prejemu dostavljenega blaga boste prejeli tudi originalni račun z vsemi podatki in v skladu s pogoji prodaje, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila. Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodovanje embalaže. Naročnik naj prejeto blago pregleda takoj in ob morebitnih poškodbah takoj kontaktira ponudnika poštnih storitev, ki skupaj z naročnikom sestavi zapisnik o poškodbi pošiljke. Dostavlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije d.o.o. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. Stroški dostave pri nakupih do skupne vrednosti 40 € se obračunajo naslovniku v vrednosti 4.88 €. Za nakupe v skupni vrednosti nad 40 € pa stroške dostave v celoti krije spletna trgovina www.adriaprofix.si. Stroške pakiranja in embalaže krije spletna trgovina.

NAČINI PLAČILA

Spletna trgovina www.adriaprofix.si nudi naslednje možnosti načina plačila:

  • Predhodno plačilo računa po predračunu/ponudbi (rok za plačilo je 3 dni po prejemu ponudbe, po preteku treh dni se ponudba smatra kot brezpredmetna)
  • Po povzetju – plačilo kupnine kurirju ob dostavi oz. pri osebnem prevzemu v trgovini
  • Plačilo z kartico

ODSTOP OD NAROČILA

Fizične osebe, ki sklenejo nakup na daljavo, imajo pravico, da najkasneje v petnajstih dneh od prevzema blaga na naslov trgovina@adriaprofix.eu sporočijo, da odstopajo od nakupa, ne da bi jim bilo treba navesti razlog za svojo odločitev (skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov ZVPot-1). Vrnitev prejetega naročila na naš naslov v roku za odstop (15 dni), se šteje za sporočilo o odstopu od nakupa. V primeru, ko kupec odstopi od nakupa s sporočilom na trgovina@adriaprofix.eu, mora prejeto blago na naš naslov vrniti v 30 dneh po sporočilu. Spletna stran www.adriaprofix.si bo znesek prejetega plačila za vrnjeno blago nakazala kupcu v treh dneh po prejemu vrnjenega blaga. V koliko kupec izdelek že začne uporabljati, pa si potem premisli, izgubi pravico do odstopa od nakupa. Tudi sicer mora prejeto blago vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Stroške vračila blaga plača kupec.

VARSTVO POTROŠNIKOV

Spletna trgovina posluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnika (ZVPot), prav tako spoštuje Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) ter Uredbo o varstvu podatkov (GDPR). Osebni podatki oddani ob naročilu so varovani za nedoločen čas (ime, priimek, naslov, elektronska pošta in telefonska številka) in izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudbe, računov ter kontaktiranje preko telefona v primeru nedobavljivosti izdelkov ter sporočanja drugih informacij o tekočem nakupu). Kupec lahko svoje naročilo dobi na vpogled na naslednja 2 načina: - pisno pošlje prošnjo za vpogled v naročilo, njegovo naročilo mu posredujemo na elektronski naslov - pisno pošlje prošnjo za vpogled v naročilo, kopijo njegovega naročila mu posredujemo po klasični pošti.

Osebni podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam ali prodani drugim osebam v marketinške namene.

GARANCIJA

Garancija je priložena izdelkom, za vsak posamezni izdelek je specificirana dolžina garancije. Garancijo je možno uveljavljati ob predložitvi računa. Za uveljavljanje garancije nas kontaktirajte preko elektronske pošte servis@adriaprofix.eu oz. po telefonu na št. 01/78 66 575 ali 01/78 66 573.


GARANCIJA – Podaljšanje garancije 3 leta

Izdajatelj garancije:

ADRIA PROFIX d.o.o.
Cesta dr. Jožeta Pučnika 10
1290 Grosuplje
Slovenija

Pooblaščeni servis v Sloveniji:

ADRIA PROFIX d.o.o.
Cesta dr. Jožeta Pučnika 10
1290 Grosuplje
Slovenija
T: (0)1 7866 573

Delovni čas:
Pon-Pet: 7:00-18:00
Sobota: 8:00 – 13:00
Nedelja - prazniki: ZAPRTO

GARANCIJSKI POGOJI NA PROGRAM AKU IN ELEKTRO ORODJE

Garancija se uveljavlja s potrjenim garancijskim listom in računom. Dajalec garancije jamči za lastnosti in za brezhibno delovanje izdelka v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga kupcu in traja za:

DEWALT: 3 leta za vse izdelke v kolikor v roku 4 tednov od dneva nakupa orodje registrirate na spletni strani www.adriaprofix.si/podaljsanje-garancije, razen za žebljičarje, kompresorje, agregate, osebno zaščitno opremo in visokotlačne čistilce je garancija 2 leti.

BLACK+DECKER: 2 leti za vse izdelke in sestavne dele

STANLEY: 2 leti za vse oz. 3 leta za FatMax električno orodje, v kolikor v roku 4 tednov od dneva nakupa le-to registrirate na spletni strani www.adriaprofix.si/podaljsanje-garancije

Dajalec garancije se obvezuje, da bo nosil vse stroške za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti, ki bi nastale ob normalni uporabi izdelka v času, za katerega daje garancijo. Vsako okvaro, ki spada v okvir garancije, mora kupec sporočiti pooblaščenemu serviserju. Dajalec garancije jamči, da je kupljen proizvod tehnično brezhibnega značaja in kvalitete. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu.

Dajalec garancije ne jamči:
- če kupec ni ravnal po navodilih za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla oseba, ki za to ni imela našega pooblastila
- če kupec nestrokovno ali malomarno ravna z izdelkom
- če kupec uporablja orodje, ki ni namenjeno za profesionalno rabo, v industriji ali obrti,
- za dele podvržene obrabi in dele, za katere je predpisano redno vzdrževanje oziroma menjava

V garancijo prav tako ne spadajo okvare, povzročene pri transportu po izročitvi izdelka kupcu, okvare zaradi nepravilne montaže in vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih povzroči uporabnik, okvare, povzročene zaradi prenizke ali previsoke električne napetosti in okvare povzročene zaradi višje sile. V primeru, da je garancijski zahtevek neupravičen, je kupec dolžan poravnati nastale stroške. Če napake niso odpravljene v skupnem roku 45 dni od dneva, ko je proizvajalec, prodajalec ali pooblaščeni servis od kupca prejel zahtevo za odpravo napak, proizvajalec kupcu blago brezplačno zamenja z enakim ali podobnih brezhibnim blagom. V kolikor v navedenem roku blago ni popravljeno ali zamenjano z novim, lahko kupec zahteva povrnitev ali znižanje kupnine. Dajalec garancije proti plačilu zagotavlja vzdrževanje, nadomestne dele in priklopne aparate še najmanj 3 leta po preteku garancijskega roka.

Za garancijo je potrebno oddati podatke o kupcu (ime, priimek, e-mail in naslov ter šifro izdelka, datum nakupa in datumsko kodo), vse za namen registracije garancije aparata. Pri oddaji elektronskega naslova za namen garancije lahko oddate e-naslov tudi v namen elektronskega obveščanja, kateri je shranjen v drugi bazi in NI POGOJ za podaljševanje garancije. S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašate, da ADRIA PROFIX d.o.o. vaš elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih in akcijah prodajnega programa. Seznanjeni ste, da se lahko iz sistema sporočil kadarkoli izpišete in sicer tako, da v poslanem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo ali pišete na trgovina@adriaprofix.eu.

Če popravljenega orodja ne prevzamete v mesecu dni po opominu, vam nastale stroške skladiščenja zaračunamo po veljavnem ceniku. Po treh mesecih lahko servis izdelek proda zaradi plačila nastalih stroškov.

PODATKI O STRANEH IN CENAH

Za napake na spletni strani ne odgovarjamo. Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev in vsebin, prav tako si pridržujemo pravice do spremembe cen. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Cena za izbrano blago velja na dan nakupa, t.j. na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine www.adriaprofix.si. Cene veljajo v primeru plačila z navedenimi načini plačila pod navedenimi pogoji. V primeru, da se cena artikla med obdelavo naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal kupcu v vsakem primeru zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

KOMUNIKACIJA

ADRIA PROFIX d.o.o. bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo (elektronska pošta, pošta) le s privoljenjem do obveščanja. ADRIA PROFIX d.o.o. varuje uporabnikove podatke (ime, priimek, naslov, elektronski naslov ter telefonsko številko). Podatki bodo hranjeni nedoločen čas, z namenom obveščanja kupca o ugodnostih naše spletne trgovine in trgovine na sedežu podjetja. Z osebnimi podatki bomo ravnali spoštljivo ter v skladu z določili ZEKom-1, Uredbo o varstvu podatkov GDPR, Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) ter Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Oglasna elektronska sporočila  ADRIA PROFIX d.o.o., bodo vsebovala:
- popuste ter kupone ugodnosti, ki bodo vnovčljivi v spletni trgovini in/ali v trgovini na sedežu podjetja,
- akcije ter akcijske kataloge
- predstavitve novega asortimana izdelkov

Elektronska sporočila bodo jasno in nedvoumno označena kot oglasna sporočila v katerem bo jasno razviden pošiljatelj  ADRIA PROFIX d.o.o. Vse akcije bodo jasno predstavljene, prav tako pa bodo opisani pogoji udeležbe. Odjava od elektronskih sporočil bo jasno predstavljen in željo uporabnika ob odjavi bo podjetje  ADRIA PROFIX d.o.o. izrecno spoštoval. Odjavite se lahko tukaj (hiperpovezava).

Podatki uporabnikov ne bodo posredovani drugim osebam za marketinške namene.


KODA ZA POPUST

Koda za popust prinaša različne ugodnosti pri nakupu preko spletne trgovine  ADRIA PROFIX d.o.o., in je časovno omejena. Aktivno kodo za popust pridobite v elektronskem sporočilu, v kolikor ste prijavljeni na elektronsko obveščanje. V primeru, da kupec izkoristi kodo za popust, a naročilo s koriščeno kodo kasneje sam prekliče po lastni volji, do nove ugodnosti z naslova te kode ni več upravičen.

NAVODILA ZA UPORABO KODE:

Izberete artikle, ki jih želite kupiti ter jih dodate v košarico. Ko končate z oddajanjem artiklov v košarico, nadaljujte s klikom na gumb Zaključi nakup, vnesite obvezne podatke kodo pa vnesite v polje Uporabi kodo za popust. Ko vpišete kodo za popust, se vrednost kode za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila v zadnjem koraku.

PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova reklamacije@adriaprofix.eu. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Ponudnik se bo trudil po najboljših močeh rešiti spor sporazumno, saj se zaveda nesorazmernosti med ekonomsko vrednostjo izdelka in stroški, ki nastanejo pri reševanju spora.

SPLOŠNO

Podjetje  ADRIA PROFIX d.o.o., številka sodnega registra 2019/26814, ki ga je izdalo Okrožno sodišče v Ljubljani.

SPREMEMBE POGOJEV POSLOVANJA – SPLETNA TRGOVINA  ADRIA PROFIX d.o.o.

Podjetje  ADRIA PROFIX d.o.o., lahko kadarkoli in brez prehodne objave/najave spremeni pogoje poslovanja.

Zadnja sprememba: april, 2024.