Servisni in zbirni centri
Menu
Vaša košarica


Servisni in zbirni centri

SERVISNI CENTRI


 ADRIA PROFIX d.o.o.

Cesta dr. Jožeta Pučnika 10

1290 Grosuplje

T: (0)1 7866-573

Delovni čas:

Ponedeljek – Petek: 7:00-18:00

Sobota: 8:00 – 13:00

 

Garancijski pogoji

Garancija se uveljavlja s potrjenim garancijskim listom in računom. Dajalec garancije jamči za lastnosti in za brezhibno delovanje izdelka v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga kupcu in traja za:

DEWALT: 3 leta v kolikor v roku 4 tednov od dneva nakupa orodje le-to registrirate na spletni strani https://g-mm.si/garancija-dewalt/. Garancija ne velja za žebljičarje, kompresorje, agregate, osebno zaščitno opremo in visokotlačne čistilce [1 leto]. Možnost podaljšanje garancije imajo baterije iz serije Power Stack.

BLACK&DECKER: 2 leti za vse izdelke in sestavne dele.

STANLEY: 1 leto za vse izdelke oz. 3 leta za FatMax električno orodje, v kolikor v roku 4 tednov od dneva nakupa le-to registrirate na spletni strani www.g-mm.si/podaljsanje-garancije

LAVOR: 2 leti za vse izdelke.

PROLINE merilne naprave – laserji in daljinomeri: profesionalni uporabniki – 1 leto, DYI (končni) uporabnikI – 2 leti.

CAT ure in svetilke 1 leto.

 

GARANCIJA

Garancija je priložena izdelkom, za vsak posamezni izdelek je specificirana dolžina garancije. Garancijo je možno uveljavljati ob predložitvi računa. Za uveljavljanje garancije nas kontaktirajte preko elektronske pošte servis@g-mm.si oz. po telefonu na št. 01/78 66 575 ali 01/78 66 573.

 

GARANCIJA – Podaljšanje garancije 3 leta

Izdajatelj garancije:

 ADRIA PROFIX d.o.o.

Cesta dr. Jožeta Pučnika 10 , 1290 Grosuplje

Če popravljenega orodja ne prevzamete v mesecu dni po opominu, vam nastale stroške skladiščenja zaračunamo po veljavnem ceniku. Po treh mesecih lahko servis izdelek proda zaradi plačila nastalih stroškov.