Poškodovana embalaža
Menu
Vaša košarica


Poškodovana embalaža

Artikli z oznako »Poškodovana embalaža« imajo eno od naslednjih lastnosti:

Odprta embalaža – Artikel ima odprto embalažo, vendar je brezhibno delujoč in popoln. Cena je dodatno znižana, velja pa naveden garancijski rok.

Poškodovana embalaža – Artikel ima poškodovano, nepopolno ali neoriginalno embalažo, vendar je brezhibno delujoč. Cena je dodatno znižana, velja pa naveden garancijski rok.

Za vse artikle z oznako Odprta/Poškodovana embalaža velja predpisani garancijski rok, ki je naveden na garancijskem listu. V primeru odstopa od pogodbe za nakup artikla z oznako Odprta/Poškodovana embalaža, ne velja možnosti vračila artikla. Vsi artikli s to oznako imajo še dodatno znižano ceno.
UDARNI VRTALNIK 550 W UDARNI VRTALNIK 550 W
POŠKODOVANA EMBALAŽA NOVO NA ZALOGI
Znamka: Black & Decker Model: BEH550-DAMAGED
  Vrtalnik BLACK + DECKER 5 ima udarni mehanizem 0–47.600 ipm, ki je idealen za vrtanje v zid.Motor s spremenljivo hitrostjo od 0 do 2800 vrt / min olajša počasen zagon za večjo natančnost. Omogoča enostavno menjavo bitov in največji oprijem pritrditve. Stranski ročaj poskrbi za enostavnost in nadzo..
81.73 €
Brez DDV:66.99 €
VARILNI APARAT 230V, 50-60Hz
POŠKODOVANA EMBALAŽA NOVO NA ZALOGI
Znamka: Stanley Model: STAR2500-DAMAGED
Varilni aparat Stanley STAR2500 je lahek in priročen, zelo uporaben za premično delo, tudi na višini. Vgrajen je temperaturni nadzorni sistem in ventilator, ki ščiti enoto pred pregrevanjem. V opremi so poleg varilnega aparata ozemljitvene klešče, držalo elektrod, varilna maska in kladivo/krtača. Te..
223.55 €
Brez DDV:183.24 €
Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)
Poškodovana embalaža