Nagradne igre
Menu
Vaša košarica


Nagradne igrePravila sodelovanja v nagradni igri »Black&Decker za najboljši velikonočni recept«


Za sodelovanje v nagradni igri ni potreben nakup storitev ali proizvodov organizatorja nagradne igre. Izžrebanec je upravičen do nagrade, v kolikor všečka facebook stran dewalt slovenija ter v komentar pod objavo napiše svoj najljubši velikonočni recept.


Elektronsko nagradno žrebanje

V žrebanju lahko sodelujejo vsi udeleženci nagradne igre, ki všečkajo facebook stran dewalt slovenija in komentirajo pod objavo. En udeleženec lahko v nagradnem žrebanju sodeluje samo enkrat. Dobitnik bo o prejetju in načinu prevzema nagrade obveščen preko zasebnih sporočil. Nagradna igra poteka od  5.04.2023 do 12.04.2023. Žreb nagrajenca bo v sredo, 12.04.2023.


Namen nagradne igre

Namen nagradne igre je promocija in izvajanje trženjskega komuniciranja na socialnih omrežjih.

 

Obveznosti izžrebanca

Izplačilo nagrade v gotovini ni možno, ravno tako je ni mogoče zamenjati za drug artikel. Dobitnik je dolžan organizatorju nagradne igre v pisni obliki posredovati svoje osebne podatke – ime, priimek in naslov, vse najkasneje v dveh dneh po prejemu obvestila, da je dobitnik nagrade. Plačilo vseh davkov od nagrad (vključno z ddv-jem) je odgovornost organizatorja. Organizator ni odgovoren za davke, ki se lahko pojavijo v povezavi s kakšnimi drugimi nagradami. V kolikor nagrajenec ne izpolni vseh obveznosti, se šteje, da nagrajenec nagrade ne želi sprejeti ter je tako organizator v razmerju do nagrajenca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri in pridobi pravico z nagrado razpolagati v kakršenkoli drug namen. Nagrade niso prenosljive. V kolikor organizator nagradne igre v roku treh (3) delovnih dni od trenutka, ko dobitniku pošlje obvestilo o tem, da je bil izžreban, iz katerega koli razloga (npr.: dobitnik izjavi, da nagrade ne želi sprejeti, naslov ali elektronski naslov je nepopoln ali napačen ipd.) Ne prejme vseh potrebnih podatkov ter izjave, da želi prejeti nagrado, se šteje, da dobitnik nagrade ne želi sprejeti ter je tako organizator v razmerju do izžrebanca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri in pridobi pravico z nagrado razpolagati v kakršenkoli drug namen.

 


Varstvo osebnih podatkov

Organizator nagradne igre zbira samo osebne podatke o nagrajencu za potrebe pošiljanja nagrade in evidence o dobitnikih nagradnih iger. Izžrebanec dovoljuje organizatorju nagradne igre objavo profilnega imena v komentarju objave.


Objava pravil nagradne igre 

Udeleženci nagradne igre s sodelovanjem v nagradni igri soglašajo, da so s pravili seznanjeni in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki.

 

Trajanje nagradne igre

Nagradna igra Black&Decker Velikonočni receptv poteka od 4.4.2023 do 12.04.2023.


Nagrada

1 x darilni bon v vrednosti 20 eur za spletni nakup Black&Decker gospodinjskega programa.

 

Adriaprofix d.o.o.

Grosuplje, 5.4.2023.


Za sodelovanje obiščite našo facebook stran:

www.facebook.com/dewaltSlovenija.si